2010. április 29., csütörtök

VESZÉLYBEN AZ U.S.A. GYÖNGYSZEME!

Kedves olvasóm nem akarok  vészjósló madár lenni, de ez az év már nem cáfol rá a katasztrófa mentes időszakra. Szinte menetrendi pontossággal követik egymást a természeti csapások újabb és újabb sorozatai, ---megpróbáltatás elé állítva az emberi tudást és technikát, a megoldások tárházával egyetembe! Az együtt érzés és
"veletek vagyunk " lélekben úgy érzem egyre fajsúlytalanabb egyre kevesebbet mondó frázisoknak tűnik!
  • Mit is kéne akkor tenni?!---Kérdeznék most sokan a világon?! Eggyütt érezni könnyű, de a megoldás nehezebb "dió"!A vulkáni hamufelhő után megbénult légi közlekedés zűrzavarából fel ocsúdva már is a tenger szennyezés hírei döbbentenek le bennünket.Jelenleg 5000hordó/nap nyersolaj ömlik a tengerbe, veszélyeztetve annak élővilágát a csodálatos mexikói-öblöt, a Mississipi-deltáját és hogy tovább menjek Alabama, Florida és a keleti part mindensége katasztrófa fenyegetett.
  • Tudjuk, hogy Amerika a világ legfejlettebb  és legerősebb országa,
    de vajon lesz-e hatalma és ereje legyőzni a kialakult természeti rendellemnességeket. Én úgy érzem ebben az esetben a felelőség közös és nem csak Amerikának kellene küzdeni a kialakult helyzet megfékezése ügyében!
  • Bízom a világ összefogásában, bízom a józan ész politikájában,bízom az önzetlen segítség nyújtásban
    hogy felültudunk kerekedni kishitűségünk és mindennapi érdekeink felett!
  • Nem utolsó sorban: BÍZOM BENNED AMERIKA, hogy legyőzöd-e természeti csapást, és mások
    is melléd állnak a csatasorban!
    Együtt biztosan könnyebb lenne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése