2012. január 13., péntek

PROSZTATA BÁNTALMAKRA!

http://www.google.com/cse/panel/code?cx=008407682548954665842:zastr-2nrpw



PROSZTATA BÁNTALMAK ESETÉN!!!




PROSZTATA BÁNTALMAK ESETÉN!!!

A kisvirágú füzikéről van szó. Ez a gyógynövény kiváló a kisebb panaszok kezelésére és nagyon fontos megelőzés céljára is használni.
Ilyen probléma a megnagyobbodás és a gyulladás. Ezekben az esetekben mikor az orvos diagnosztizálja a betegséget akkor lehet inni ebből a növényből készült teát fogyasztani. Ajánlatos napi két csésze tea a fenti esetekben. A probléma megszűnéséig kell inni a teát.

Megelőzésre is ajánlom, hogy félévente 6 hetes kúrát érdemes tartani és nem csak idősödő férfiaknak. A férfiaknak negyvenes éveitől viszont nagyon fontos minimum egy évben egyszer végigcsinálni egy kúrát. Itt is azt tudom mondani, hogy nem árt, ha beízesítik a teát. Akkor is kifejti a hatását, ha cukorral vagy édesítő szerrel issza valaki.

Rosszindulatú megbetegedés esetén pedig ajánlom a korpafűvel keverve inni.
Ekkor viszont minden orvos által előírt kezelést végigcsinálni és a gyógyszereket beszedni és mellette kiegészítésnek inni a teát. Ebben az esetben a teát folyamatosan lehet és kell inni. Több utalást találtam arra, hogy bizony a rákos daganatos megbetegedés esetén is nagyon jó a tea.
Sajnos valaki nem hiszi, hogy használ és nem hajlandó meginni, pedig
mindenféleképpen ha valakinek ilyen súlyos betegsége van annak érdemes belekapaszkodnia minden szalmaszálba ami csak egy kicsit is segíthet.
A tea íze nem olyan borzalmas, hogy ne lehetne meginni.

Mivel a kemoterápianak nagyon kellemetlen mellékhatásai vannak ezért még ajánlom mellé a cickafark tea használatát is mert annak gyomornyugtató és hányinger elleni hatása is van. Talán sikerül vele a hányást csillapítani ami betegnek nagyon fontos, mert ha kevesebbet hány akkor nem gyengül le olyan nagyon és akkor jobban tud harcolni a betegség ellen. Mivel a cickafarknak magában keserű íze van ezért palástfűvel együtt is lehet inni akkor íze egész kellemes. Nagyon fontos, hogy a gyümölcsök és a vitaminok mellett a beteg még gyógyteákat is fogyasszon amit meg lehet beszélni a kezelő orvossal.

A prosztata a felnõtt férfiban kb. 20 g. tömegû, szelídgesztenye nagyságú szerv, melynek hátsó felszíne, a végbél felõl tapintható. A prosztata körülöleli a húgycsövet, azt a vezetéket, amelyen keresztül a vizelet a húgyhólyagból a hímvesszõn keresztül kiürül. A könnyebb megértés végett úgy is mondhatnánk, hogy a közvetlenül a hólyag alatt elhelyezkedõ prosztatát keresztülfúrja a húgycsõ. Így a húgycsõnek van egy prosztatán belüli, körülbelül 2-3 cm-es szakasza, ezt követõen még körülbelül 13-15 cm hosszan folytatódik.Szövettanilag simaizom sejtekbõl és mirigyhámból épül fel, melyet rostos, fibrozus tok vesz körül.

PROSZTATAPROBLÉMÁIVAL KERESSE FEL ORVOSÁT, NE HALOGASSA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése